Loading...

Misdaadjournalist Martin Kok van crimesite Vlinderscrime doodgeschoten (Beelden)

Schokkende nieuws over een van de grootste en populairste misdaadsites van Nederland, vlinderscrime. De oprichter, schrijver maar ook crimineel Martin Kok is gisteravond doodgeschoten.
Martin Kok werd neergeschoten bij een s*ksclub in Laren, hij zat in zijn auto en werd toen door onder vuur genomen.
Kok was niet erg geliefd in het criminele circuit omdat hij veel criminele informatie vrijgaf over conflicten binnen de Mocro Maffia en alles publiceerde op zijn website. Onder andere ook de opnames van de zussen van Willem Holleeder.
In april 2016 moest hij verschillende artikelen op last van de rechter van zijn website halen. Op de website stonden onder andere verschillende getuigenissen van Willem Holleeder, de zussen van Willem Astrid en Sonja en zijn ex-vriendin Sandra. Bij Pauw (video hieronder) vertelde Kok dat hij deze verklaringen had ontvangen in een parkeergarage, dat hij er niet voor had betaald maar wel een boodschap moest doorgeven aan Holleeder: “Hey Neussie! Nooit meer naar buiten!John vd Heuvel vertelt wat er gebeurde ter plekke in de video hieronder , Daaronder Kok vs Holleeder bij Pauw: