Loading...

Terreurverdachte Vrachtwagen Aanslag Berlijn doodgeschoten in Milaan >> LAATSTE NIEUWS

De Tunesische terrorist Anis Amri, die hoofdverdachte was voor de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn, is vandaag doodgeschoten door de politie in Milaan.

Amri zou in Parijs de trein naar Milaan hebben gepakt. Aldaar vroeg de politie, terwijl hij om 03.00 uur ‘s nachts over straat liep, om zijn papieren, waarna hij begon te schieten. Het vuurgevecht dat volgde, pakte nadelig voor hem uit.
De Terrorist zou vanuit Parijs naar Milaan zijn gereist. De terrorist liep om 03:00 s’nachts over straat, waarbij de politie hem om zijn papieren vroeg, waarbij hij direct zijn wapen trok en begon te schieten op op de politie. De schietpartij pakte nadelig uit voor de terrorist.
Het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft zojuist bevestigd dat het inderdaad om Amri gaat.

Hier zien we nogmaals de aanslag dat hij zou hebben gepleegd op de kerstmarkt.