Loading...

WAT GEBEURT ER ALS JE EEN COBRA 8 VASTBINDT AAN 6 TELEFOONBOEKEN?

Dat belgisch vuurwerk gevaarlijk is, weet iedereen bijna wel. Maar zwaar belgisch vuurwerk zoals de Cobra 8 is toch echt geen grap. Uit onderzoek is gebleken dat de kracht van een cobra 8 vergelijkbaar is aan die van een lichte handgranaat.
Op de beelden zien we dat de cameraman een cobra 8 tussen 6 telefoonboeken zet op een schoolplein, om deze vervolgens aan te steken en hard weg te rennen. Zou de cobra 8 de telefoonboeken doen ontploffen?
Veel Nederlanders halen vuurwerk uit belgie, simpelweg omdat deze gewoon wat harder knallen dan de Nederlandse. Het zou ook nog eens goedkoper zijn in vergelijking met Nederland, door deze 2 redenen wordt er ook nog eens op grote schaal gehandeld in vuurwerk.
Bekijk de beelden en Tag iemand die dit moet zien, toch maar geen vuurwerk halen uit belgie? Of toch wel? Laat je reactie achter op Facebook!