Loading...

Vrouw krijgt glas in gezicht in club Vie Rotterdam door een laffe man (Beelden)

Bizarre nieuws van de Politie 010. Een 25-jarige vrouw heeft tijdens het uitgaan Club Vie (Rotterdam) ernstige snijwonden aan haar gezicht aan overgehouden, ze is met de leven getekend met blijvend letsel.
De politie is opzoek naar bewijsmateriaal en getuigenen zodat ze de gewelddadige mishandeling kunnen oplossen en de man achter tralies kunnen zetten. De politie vraagt contact op te nemen als je tips hebt, de politie is te bereiken op 0900 88 44 of op 0800-6070 (gratis)
De ruzie zou zijn onstaan op de dansvloer, na een woordenwisseling gooide de man een glas in haar gezicht, ze zal nu voor haar hele leven ernstige littekens in haar gezicht hebben.
We vragen je dit bericht te delen, zodat de dader zo snel mogelijk opgepakt wordt!