Loading...

Ieuw!! Zo worden Snoepjes en Gummibeertjes dus gemaakt…Ongelooflijk! [VIDEO]

Gummibeertjes: Hmmm…Lekker! zou je denken, ze zien er schattig uit. Maar hoe worden deze kleurrijke snoepjes die sinds onze jonge jaartjes in ons mond worden gestopt nou eigenlijk gemaakt? Tip: Als je dit snoepgoed lekker vindt, lees (en kijk) dan zeker niet verder.
Een belgische filmmaker Alina Kneepkens heeft een film gemaakt over de snoepjes gemaakt, veel mensen zullen twijfelen om ooit nog een zak gummibeers te openen nadat ze deze video hebben gezien.
Veel van deze producten bevatten namelijk grote hoeveelheden gelatine, een bindmiddel dat van vel en botten is gemaakt, de vel en de botten zijn afkomstig van varkens. Vele daarvan zijn al op de hoogte, maar om daadwerkelijk te zien hoe deze gummibeers worden gemaakt zullen een negatief effect hebben op je eetlust.