Loading...

Schandalig! Rutte gaat op de foto met ‘ISIS-Strijder’ Maiwand al-Afghani

Dat onze minister president Rutte zo links als de gek is dat weten we natuurlijk al, maar dat hij radicale moslims (IS-Strijders) begroet dat is toch wel een echte verassing. Of nog beter gezegd, een grote schok!
Kijk eens goed naar de onderstaande foto die vol met trots online is gezet door Maiwand Al-AFghani (Shabir Burhani). Hij is gesignaleerd als een radicale moslim, een homohater en tevens ook als supporter IS.
isisboyamk
55
Op deze foto is duidelijk te zien hoe de IS-supporter daar staat met een RPG (bommenwerper), wie weet had hij onze minister wel iets aangedaan tijdens zijn “ontmoeting”.
Super bizar natuurlijk. Al-Afghani Shabir Burhani is een van de meest bekende moslimextremisten in Nederland. Wist Rutte wel wie deze Terrorist was? Zo niet, hoe is het dan mogelijk dat de premier van ons land dit soort types niet bij naam kent? Misschien wordt onze Rutte toch niet zo goed geinformeerd over moslimextremisme zoals hij dat beweert. Ik maak me zorgen om Nederland
isi
Al Afghani beweert dat hij geen homo’s haat met de bovenstaande bewering.