Loading...

CHAOS EN RUZIE BREEKT UIT OP MAROKKAANSE BRUILOFT..OM DEZE DOMME REDEN [VIDEO]

De dag dat je gaat trouwen is een van de belangrijkste dagen in je leven, het is iets wat je nooit meer zult vergeten – daarom wil je het liefst dat alles zo soepel en rustig verloopt. Helaas gaat dat op dit bruiloft een heel anders dan hoe de bruidegom en bruid dat hadden gehoopt.
Op de muziek van Rihanna (is te horen op de achtergrond) gaan de mannen helemaal los op elkaar, en dat doen ze niet op een vriendelijke manier. Grote mannen halen hard uit naar elkaar en er word geen genade getoond, een van de mannen besluit zelfs op de tafel te springen om zo een betere trap te kunnen geven, Ongelooflijk!
Wij van Team Niet100 keuren elk vorm van geweld af, en dat zeker op een bruiloft! Als je met elkaar de vuist op wilt gaan dan doe je dat toch lekker buiten? Zonder het huwelijksfeestje van iemand te verzieken? Anyway bekijk de beelden en oordeel zelf maar of dit door de beugel kan!

Geruchten gaan rond op social media dat er geld gestolen is door een van de gasten, het zou gaan om een bedrag van 4,000 euro.