Loading...

Dit huis wordt volledig gemeubileerd afgeleverd en heeft 6 slaapplaatsen. Zou jij hier met je familie in willen wonen? [VIDEO]

Ook altijd een hutje in de bos gewild? Als dit een van je dromen is, dan is er goed nieuws voor je! de Rustic River Park of het Rustieke Rivier Park Osso. Het biedt zichzelf genoeg plaats voor het gehele gezin, alles wordt naar wens gemaakt. En zoals je het op de foto ziet, is hij ook nog geschikt om ‘m achter je auto te hangen.
Het model op deze foto heet Chattahoochee, genoemd naar een rivier tussen Georgia en Alabama. Het is ruim 12 meter groot en maar liefst 3,5 meter hoog. De prijzen varieren tussen de 25.000 en 32.000 euro. In de video hieronder krijgen we een complete rondleiding in dit klein huisje, en wij zijn al snel verkocht!
Like en deel deze geweldige video met al je vrienden en familie!