Loading...

5 Politie agenten proberen boer te arresteren in Woerden! COMPLETE CHAOS [VIDEO]

Op de beelden zien we hoe een boer uit Woerden wordt gearresteerd door 5 politie agenten, maar dat lijkt niet helemaal volgens planning te gaan. De boer uit Woerden blijkt een hele sterke meneer te zijn. De mensen die eromheen staan schelden de politie agenten uit.
Die man luistert niet naar de politie en de situatie blijkt uit de hand te lopen, wat opvallend is, is dat de politie met een grote groep aanwezig is maar toch de omstanders niet in controle blijkte te hebben. De mannen weigeren gehoor te geven aan de politie en de situatie dreigt erger te worden.
Handelt de politie hier wel juist? Houden ze de man niet te hard vast? Wat Team Niet100 weet is dat er niet altijd hardhandig moet worden opgetreden bij het aanhouden van een verdachte, omdat het menselijk is dat iemand hier alleen maar agressiever van wordt. Bekijk de beelden en oordeel zelf.