Loading...

Agressieve Winkeldief (TOKKIE) op Heterdaad Betrapt en probeert de POLITIE te Slaan [VIDEO]

Het is logisch dat je niet iets mag meenemen zonder dat je daarvoor betaald, natuurlijk gebeurt het nog steeds dagelijks dat er dieven iets meenemen uit een winkel om daarna zo snel mogelijk te verdwijnen, maar dat gaat niet altijd goed.
Tenminste, niet voor deze winkeldief want hij is op heterdaad betrapt en daar is hij niet zo van gediend en dat laat hij merken ook. Hij reageert agressief tegenover de winkelmedewerkers waarbij er direct de politie wordt gebeld. Gelukkig is de politie snel ter plaatse, want deze winkeldief is nergens bang voor, zo blijkt.
Hij probeert zelfs de politieagenten te slaan, en gaat hevig in discussie met ze ook wilt hij niet aangeraakt worden door de politie, maar dat moet natuurlijk wel. Omdat de politie hem moet fouilleren, bekijk de beelden – wat een tokkie eigelijk he?