Loading...

Grote landelijke storing bij Staatsloterij en Lotenchecker…BIZAR

Wie vannacht of vannochtend teleurgesteld zijn staatslot heeft weggegooid na een bezoekje te hebben gebracht aan de online lotencheck, moet misschien toch nog even zijn lot uit de prullenbak zien te vissen. De staatsloterij zegt dat er een grote storing heeft plaatsgevonden op internet en in de mobiele app. De staatsloterij Webcare heeft via de twitteraccount een grote regen aan klachten binnen gekregen.
Door de grote storing kunnen deelnemers aan de Oudejaarstrekking niet zien of ze een prijs hadden gewonnen. Het enige wat je tezien kreeg is dat je niets gewonnen hebt. De staatsloterij onderzoekt op dit moment of er gebruikers zijn geweest die een melding hebben gekregen dat zij juist wel in de prijzen zijn gevallen (yeah right)
Op de pagina waar alle winnende lotnummers te zien zijn, worden nu wel juist weergegeven, zeggen ze. De organisatie zegt alle deelnemers hun loten voorlopig nog even te bewaren.
De storing werd rond half één vannacht ontdekt, waarop de lotenchecker direct offline is gehaald. De Staatsloterij onderzoekt nog hoe de storing is ontstaan en hoeveel mensen erdoor zijn getroffen.
storing

Tag iemand die een Lot heeft gekocht & Like en deel als jij dit ook ONACCEPTABEL vindt!