Loading...

Kan een man de verleiding van een Grote Kont weerstaan terwijl die een vriendinnetje heeft? [VIDEO]

Stel dat je als man zijnde in de plaatselijke supermarkt je boodschappen aan het doen bent, en ineens loopt het er bloedmooie vrouw langs met een figuur waar je U tegen zegt, (logisch dat je gaat kijken). Maar wat als ze je ineens begint aan te spreken, en helemaal met je begint te flirten. Terwijl je ook nog eens een vriendin hebt? Wat zou jij doen?
In deze social experiment besluiten een groep youtubers een paar mannen te testen, deze mannen hebben allemaal een vriendin. Die stiekem mee kan kijken door middel van verborgen camera’s die in de supermarkt hangen. De flirtende, aantrekkelijke vrouw vraagt de man zelfs of hij aan haar billen wilt zitten. Wat doet hij?
We weten allemaal dat mannen gek zijn op het achterwerk van de vrouw, de verleiding is gewoon supergroot om het de vraag van de vrouw af te wijzen, kan hij het toch volhouden en gewoon “nee” zeggen? Bekijk de beelden!