Loading...

Kun je Knappe Vrouwen versieren met iemand die het Verpest? Gasten testen het bij Chicks op Straat [Video]

De meest awkward scenario voor de man: je staat op het punt een date te scoren met een lekkere chikkie, komt je maat er ineens tussen die het compleet voor je verkloot, en ook gaat HIJ er nog eens vandoor met JOU chikkie. Youtubers van AttractionGym besluiten de teesten of je met zo’n “vriend” een meid kunt scoren.
Het is iets waar mannen onder elkaar ontzettend boos over kunnen worden, zit je een wijf te regelen komt er iemand die het compleet voor je verpest. Dat vergeet je niet snel, in deze video zien we of het toch nog een positief resultaat zal hebben. Wat denk jij? Lopen de vrouwen gelijk weg of zal het toch een ander effect hebben?
Bekijk de video en tag je vriend of vriendin, vergeet natuurlijk niet een echte c0ckbl0kker te taggen op facebook!