Loading...

MMA fighter doet gekke Moves en Danst pop-locked tijdens MMA gevecht en WINT…Gruwelijk!

De meeste mensen die de MMA-scene volgen hebben het over de gevecht van Ronda Rousey aankomend weekend, echter heeft er ook een andere match plaatsgevonden die je niet mocht missen. Afgelopen vrijdag was het gevecht tussen Cody Garbrandt en Dominick Cruz, maar die liep heel was anders dan het publiek had verwacht.
Halverwege het bijzondere gevecht besloot MMA-vechter Garbrandt namelijk een rondje te dansen rond Cruz en kreeg zelfs de tijd om pop-lock moves te doen. Blijkbaar heeft dit goed gewerkt, want Dominick Cruz verloor deze wedstrijd van Cody Garbrandt.
Bekijk de beelden hieronder, wie had dat gedacht? Tussen zo’n gekke MMA gevecht gewoon pop-lock moves! Vertel wat je ervan vindt en laat je reactie achter op facebook!