Loading...

Nieuwe beelden van DADER die in club Reina Istanbul 39 mensen dood schoot in een Kerstman outfit

De politie in Turkije is met een grote klopjacht begonnen naar de schutter die vannacht rond 01:15 uur in Club Reina (Istanbul) maar liefst 39 mensen doodschoot. De dader verwondde met zijn aanslag ook nog eens 70 feestgangers. Op de verschrikkelijke beelden is de dader te zien.
Geruchten gaan rond dat er een nieuwe Jihadistische groepering zich in turkije heeft geworteld, aangezien binnen de Islam het jaarlijkse nieuwjaarsdag feest niet thuis hoort zouden de Jihadisten deze aanslag hebben gepleegd, vreselijk natuurlijk.
Op de beelden zien we hoe de man met vuurwapen en al om zich heen schiet en probeert weg te komen, Straks zou dit ook nog eens in Europa gebeuren.
Deel dit bericht als jij je ook zorgen maakt om Nederland. Terrorisme zal nooit een oplossing zijn, wanneer begrijpen die malloten dat nou eens?