Loading...

Sla je eindelijk een lekker meisje aan de haak, krijg je dit…[VIDEO]

Wel eens meegemaakt dat je tijdens het uitgaan een knappe, aantrekkelijke dame aan de haak hebt geslagen en dan tot je, grote teleurstelling ziet dat ze compleet van de kaart is? Dat gebeurde Gerald (21) tijdens een grote Festival.
De jongen in kwestie boeit het eigenlijk helemaal niets, en blijft tegen haar aan schuren – de dame die hij heeft weten te regelen blijft tegen hem aan dansen, ook wanneer er geen muziek is. Awh who gives a F? Zolang je maar een mooie dame bij je hebt staan is het oke, denkt deze gast.
Wat zou jij doen? Nadat je wat hebt geregeld en dan ziet dat ze niet meer op deze wereld is. Zou je de hele feest met haar blijven of zou je toch iets nieuws proberen te fixen? Gerald boeit het helemaal niets. Bekijk de beelden! Vergeet niet om je vrienden of kennissen te taggen op facebook!