Loading...

Deze Vrouw Merkt dat er iets in haar Lip Beweegt. Maar Wat de Arts Eruit Haalt is Erger dan alles wat je Ooit Gezien hebt!

De jonge vrouw ligt machteloos en in haar mond zijn er verschillende doeken geplaatst. Voorzichtig gaat de tandarts haar lippen langs met een pincet en begint er een vreselijk object uit te trekken, Wat te zien is op de beelden is niet voor gevoelige kijkers. Kijken is dus op eigen risico!
De dokter bevrijd de vrouw van een larf en horzel. Deze insecten leggen hun eitjes meestal in dieren maar vooral in tropische landen worden ook mensen prooi van deze insecten. De larven ontwikkelen zich snel in het lichaam en voeden zichzelf met hun gastheer totdat ze ontpoppen. Nadat de eitjes zijn gelegd, is het niet makkelijk om je hiervna te bevrijden.
Ze ademen door een gat ze hebben gemaakt in de menselijke huid, maar houden hun haken stevig vast in het vlees. De enige manier om deze insect te doden is om de luchtgat te bedekken zodat deze geen zuurstof meer krijgt. Omg.. dit wens je echt niemand toe! Bekijk de beelden!