Loading...

Prank met ECHTE Kettingzaag gaat bijna Helemaal Fout….Ongelooflijk! [VIDEO]

Dit is een mooi voorbeeld van wat er gebeurt als domme jongens een grap of “prank” proberen uit te halen die ze op Youtube hebben gezien. Een op andere rare dude probeert zijn vriend tot schrikken te zetten met een levensechte kettingzaag, de veiligheidsknoppen van de kettingzaag staan allemaal uit.
Zijn domme vriend dacht dat het wel veilig zou zijn, echter liep het slachtoffer door deze idiote grap verwondingen op en verloor zelfs bijna zijn hand.
Met iets meer pech had het HEEL slecht kunnen aflopen. Wat vinden we hiervan? Moet het niet eens ophouden met al die “pranks”, waarbij er meerdere verhalen over het internet gaan dat deze pranks wel eens zeer fout af kunnen lopen? Laat je reactie achter op Facebook!