Loading...

Jong stelletje maakt 18+ Filmpje in Pretpark Walibi en de beelden gaan Viraal. Bekijk de beelden

In Nederlands grootste pretpark Walibi, Biddinghuizen is er ongevraagd een p0rnofilmpje opgenomen. Het pretpark laat via de media weten dat ze verrast zijn en juridische stappen zullen ondernemen.
Op de beelden is er te zien hoe de twee stiekem gemeenschap met elkaar hebben in de pretpark, waaronder het reuzenrad. Ene Ivy laat haar voorgevel zien in waterbaan Crazy River en in de houten achtbaan Robin Hood. Ook doet ze “MONDelinge handelingen” (letterlijk) in de wachtrij van wildwaterbaan ElRio Grande, om daarna compleet van bil te kunnen gaan in de reuzenrad La Grande Roue. De film in kwestie zou ongeveer 28 minuten lang zijn. De opnames zouden zijn gemaakt in de Halloween Fright Nights periode Oktober 2016.
“Het verrichten en vastleggen van dit soort activiteiten is strikt verboden, tevens ook het verspreiden hiervan”. Het is ongepast en verboden, vertelt een woordvoerdster van het Pretpark.
De acties van deze personen op beeld brengt de veiligheid van hen en anderen in het gevaar. We onderzoeken op dit moment welke juridische acties er ondernomen kunnen worden.

1save

2save

3save

5save