Loading...

Vrouw heeft de Perfecte Oplossing gevonden om te Tanken in het Donker! [VIDEO]

Dit is de meest rare moment van 2016, we weten allemaal wel dat vuur + benzine een hele gevaarlijke combinatie is, daarom is het ook logisch dat je niet met een aansteker in je hand je auto moet gaan bijtanken, toch krijgt deze vrouw het voor me’kaar.
Op de beelden zien we hoe de vrouw haar bevroren auto wilt bijtanken met benzine in het Siberische stad van Surgut – Siberie is een land waarbij het algemeen bekend is dat het ALTIJD koud is. Zou ze het vuurtje gebruiken om haarzelf warm te houden? Zo dom lijkt ze wel!
Nadat ze een kijkje heeft genomen naar de pompautomaat, besluit de vrouw haar aansteker dichtbij het benzineklep te zetten, waarschijnlijk om ‘m te ontdooien of te kijken hoeveel benzine erin zit.
Ff serieus hoe dom kan je zijn?