Loading...

Ze Lachten haar uit wanneer het Meisje met ze wilde Vechten. Maar wat er dan Gebeurt? WOW!

Een jong meisje genaamd Germaine is kampioen in Muay Thai, dat is een oosterse vechtsport wat is gebaseerd op thaiboks. De arme medewerkers van het fitness centrum in Maleisie dachten eerst dat ze een verlegen meisje wat aan het leren waren over de vechtsport, maar ze hadden helemaal geen idee wat hen te wachten stond!
vechten-640x317
“Je kunt me niet raken” is het eerste wat de jongen zegt wanneer hij met haar begint te sparren. “Dit is geen salsa” en “heb je een pauze nodig”. Wanneer Germaine ineens doet alsof ze het opgeeft, laat ze zien wat ze echt kan.
De jongens raken in shock en weten niet hoe ze moeten reageren op het meisje dat ineens als een full-time muay thai professional begint te sparren.
Ik denk dat ze stukjes van hun beschadigde ego bij elkaar moeten vegen. Dit bewijst maar weer eens dat je nooit iemand moet overschatten, ongeacht hoe ze eruit zien.

Bekijk hieronder het memorabele filmpje, geweldig!